PLAN PIZZERIA & GRILL

PLAN PIZZERIA & GRILL

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1473 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Plan Pizzeria & Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

15 maj 2022 at 18:59 Bestilte en pizzasanwich, men der var minimalt indhold i den, det var lidt fesent må jeg sige. Men ses der bort fra hvir lidt der var i af salat og det, så smagte den fint nok. Køber der nok ikke igen dog.. :/
2 maj 2022 at 22:04 Bestilte 2 x herregårdsbøf. Alt var perfekt, lækker mad og varm, som at spise ude er lækkert sted. Det kan bruges selv hvis man får gæster. En skam jeg bor i Taastrup ellers skulle jeg tit have mad derfra. Super UG-+ Godt gået
24 apr 2022 at 19:51 Holdte pause fra dem 2~3 måneder… stadig dårlig pizza , de gider engang læse hvad du skriver i kommentar felt.
24 apr 2022 at 14:40 Ville være dejligt hvis de begyndte at læse noter om FC. Minus løg. Nu er det sket en del gange. Maden er eller meget god. !
19 apr 2022 at 23:29 Virkelig gode deep pan pizzaer. Varme og med masser af fyld. Maden kom rigtig hurtigt indenfor 10-15 minutter.
31 mar 2022 at 22:52 the pizza was reheated, it wasn't fresh
30 mar 2022 at 23:44 Pizza smagte surt og af hvidløg. Hvilket ikke var ønsket
30 mar 2022 at 22:14 forkert pizza leveret.. og den smagte af cirka ingenting oven i købet :-/ resten var ok. flinkt bud.
30 mar 2022 at 21:30 Kolde slatne pommes frites og et pita der var kastet sammen
30 mar 2022 at 21:23 Halvkold pizza
30 mar 2022 at 0:30 De kan åbenbart ikke læse. Noter blev fuldkommen ignoreret. Ikke her jeg skal have fra næste gang. Det helt sikkert.