PLAN PIZZERIA & GRILL

Recentreview


4 stjerner ud af 1504 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Plan Pizzeria & Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

29 nov 2022 at 9:21 Maden var den samme kvalitet som jeg forventede.. Hvad jeg ikke forstår er, at jeg skal betale 4 kr for en pose jeg ALDRIG ser?
15 nov 2022 at 8:37 de havde glemt ekstra tilbehøret, som vi havde bestilt og betalt for.
28 okt 2022 at 13:57 Hurtigt og gode pizzaer
23 okt 2022 at 22:02 alt fint
20 okt 2022 at 20:39 Kold mad
17 okt 2022 at 16:26 Havde bestilt en salat pizza, de havde bare glemt salaten Så der var kun kød og dressing
12 okt 2022 at 20:13 My girlfriend liked it. Thanks.
7 okt 2022 at 21:51 Super lækkert og stor portion!
3 okt 2022 at 9:05 Lynhurtig levering. Desværre var der nærmest intet fyld i de hjemmelavede burgere :(
24 sep 2022 at 13:15 Vi bestille 2 pitaer og der var nærmest ingen dressing i dem. Derudover var der kun en masse kød og iceberg og ingen andre grøntsager såsom tomater. Det var skuffende og vi smed det meste ud. Ift. Levering så var stedet on point.
20 sep 2022 at 22:31 Altid en fornøjelse at bestille mad fra Ishøjs bedste pizzaria!!!
17 sep 2022 at 4:02 Skuffer aldrig